Supportmedarbetare

Är du vår nya supportstjärna?

Brinner du för kundvård? Vill du växa och utvecklas långsiktigt tillsammans med oss? Asitis är ett modernt och växande företag som är specialister på system för factoring och inkasso. Vi är ett tajt och kreativt team som sitter i ett av Skövdes fräschaste kontor med 5 minuters gångavstånd från järnvägsstationen i Skövde. Våra anställda är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder generösa förmåner och ett arbete som präglas av frihet under ansvar.

Beskrivning av tjänsten

Arbetet består framför allt av avancerad kundservice till Asitis kunder som använder det egenutvecklade finanssystemet Asitis Finance och/eller Microsoft Dynamics NAV (Navision). Du kommer även arbeta med testning och underhåll av Asitis egenutvecklade programvaror samt utföra andra tillfallande relaterade arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker en strukturerad och noggrann person. Du är positiv och social och brinner för kundvård. Du tycker om att vara med och påverka utvecklingen i ett växande företag. Du tar ansvar för ditt arbete och gillar att ha många bollar i luften och stundtals jobba i högt tempo. Du har högt till tak och drar inte för dig att rådfråga andra för att lära dig nya saker. Du är ambitiös och villig att utvecklas. Du har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska såväl som engelska.

Kvalifikationer och meriterande erfarenheter:

Utbildning inom området IT/ekonomi eller närstående områden på högskolenivå eller tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete samt utbildning på minst gymnasienivå. Kunskaper i redovisning och ekonomiadministration, samt erfarenhet av att arbeta med ekonomi-/affärssystem är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta:
Jimmie Nilsson, på telefon 0500 600 200 eller via mejl jimmie@asitis.se eller
Gudmundur Omarsson, på telefon 0706-460 977 eller via mejl gudmundur@asitis.se

OMFATTNING: Heltid, dagtid. Asitis tillämpar 6 månaders provanställning.
PLACERING: Arbetet är baserat i Skövde.
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.
ANSÖKAN: Skicka CV och personligt brev via mejl till jobb@asitis.se

Intervjuer och urval sker löpande.

Vill du veta hur vi jobbar?

Vill du veta mer om Asitis?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt