Programvaruutvecklare

Vi söker fler programvaruutvecklare

Brinner du för teknisk problemlösning och programmering? Har du relevant eftergymnasial utbildning eller dokumenterad erfarenhet av programvaruutveckling? Vill du växa och utvecklas långsiktigt tillsammans med oss? Vill du jobba i nybyggda, fräscha lokaler på ett växande företag? Vi söker nu utvecklare!

Om Asitis

Asitis arbetar med utveckling av affärssystem mot finansbranschen och är ett växande företag med stabil finansiell bas. Våra anställda är vår viktigaste tillgång och vi erbjuder generösa förmåner och ett arbete som präglas av frihet under ansvar. I dagsläget är vi 50 personer och alla sitter på huvudkontoret som är placerat 5 minuters promenad från järnvägsstationen i Skövde.

Vi söker dig som:

  • Älskar teknisk problemlösning och programmering
  • Är lösningsfokuserad
  • Är sugen på att utveckla i .NET- miljö (ASP, C#, SQL Server)
  • Har relevant eftergymnasial utbildning eller dokumenterad erfarenhet av programvaruutveckling
  • Är en strukturerad och noggrann person
  • Är positiv och brinner för kundvård
  • Är en lyhörd lagspelare med integritet, som kan lösa utmaningar på egen hand när så krävs
  • Kan kommunicera obehindrat både på svenska och på engelska

Vem är du?

Du är nyexaminerad junior eller erfaren senior programmerare. Du är ambitiös, hjälpsam, ödmjuk och villig att ständigt lära dig nya saker.
Du tycker om att vara med och påverka utvecklingen i ett växande företag. Du tar ansvar för ditt arbete och gillar att stundtals jobba i högt tempo.
Du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning där du i allt du gör ser till hur det på bästa sätt skapar värde för våra kunder och företaget.
Du har förmåga att planera och organisera ditt eget arbete och samordna dina uppgifter inom ett utvecklingsteam. Du är driven och kan ta en lösning från idé till färdig fungerande funktion.
Du vill ansvara för att medverka till en positiv samarbetsanda som präglas av kreativitet och ömsesidig respekt.

Vi erbjuder arbetsuppgifter med möjligheter till stort ansvar och frihet i ett kreativt team. Du kommer arbeta i hela livscykeln då rollen innebär medverkan i både nyutvecklingsprojekt och förvaltningsuppdrag.

Utbildnings- och erfarenhetsmässigt söker vi i första hand dig med relevant utbildning inom system- eller programvaruutveckling på högskolenivå eller tidigare erfarenhet av programvaruutveckling samt utbildning på minst gymnasienivå. Erfarenhet av affärssystemutveckling är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För mer information kontakta:
Lotta Fred, på telefon 0703-497 374 eller via mejl lottaf@asitis.se

OMFATTNING: Heltid.
PLACERING: Arbetet är baserat i Skövde men kan innebära resor.
TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse.
ANSÖKAN: Skicka CV och personligt brev via mejl till jobb@asitis.se

Intervjuer och urval sker löpande. Asitis tillämpar 6 månaders provanställningsperiod.

Vill du veta hur vi jobbar?

Vill du veta mer om Asitis?