Hur vi jobbar

På Asitis arbetar idag 45 personer i olika affärsområden och team, med olika arbetsuppgifter och kompetens men med en gemensam vision; Att få våra kunder att växa genom att använda våra lösningar.
Hur gör vi det och vad tycker Asitis personal om att arbeta här?

Team Support Asitis Finance

I vår support arbetar ett gäng härliga människor som lever för kundservice. Det är deras glada stämmor som du möts av om du ringer oss.

De har olika kompetens för att kunna svara på alla upptänkliga sorts frågor när det gäller våra system och tjänster. Vi har ett gäng som älskar de tekniska frågorna och ett annat som kan svara på frågor om inställningar, bokföringsfrågor eller andra klurigheter som kan tänkas komma. Det bästa de vet är att lösa utmanande frågor!

Team KAM Asitis Finance

Vårt KAM-team är länken mellan utvecklarna och kunderna, det är de som ”översätter” så att de två parterna förstår varandra. Här har vi ett gäng som brinner för kundvård och alltid gör sitt yttersta för att kunderna skall vara nöjda med Asitis och våra produkter.

Teamet arbetar också med utbildningar och ser bland annat till att nya användare får en bra förståelse för Asitis Finance, att ekonomipersonal förstår rapporterna och att erfarna användare kan fördjupa sig än mer.

Team Utveckling

Det är här ”the magic happens” eftersom utvecklarna är de som ser till att alla våra produkter och tjänster faktiskt går att använda. Utvecklarna jobbar i olika team och affärsområden och på Asitis Finance-sidan utvecklas systemet utifrån kundbeställningar och självklart även efter våra egna idéer. På inkassosidan har vi experter på integrationer och datakonvertering, dvs ”tvätta” och sedan flytta data från gamla system till nyare.
Våra inkassokonsulter är högt eftertraktade tack vare sina oerhörda erfarenhet och kompetens inom området.

Hur är det att jobba på Asitis?

 • Asitis som arbetsplats präglas av omtanke, vi bryr oss verkligen om varandra och vi strävar alla mot samma mål – att det skall gå bra för kunden – vilket gör att vi gärna delar med oss av erfarenheter, oavsett vilket team man tillhör.

  Cecilia Ström
  Cecilia Ström Team KAM
 • Vi är duktiga på att ta hjälp av varandra och kompetens-överföring blir en naturlig del av arbetet.
  Det råder ett härligt prestigelöst klimat här där vi alla drivs av att leverera rätt och bra saker till kunden.

  Helen Pehrsson
  Helen Pehrsson Inkassoteamet
 • Supporten är en spännande avdelning, vi har en avslappnad stämning och samarbetar mycket för att hjälpa kunderna med den bästa lösningen för just deras ärenden. Det är alltid en go känsla när vi löst ett utmanande problem åt kunden.

  Jesper Linnarsson
  Jesper Linnarsson Team support
 • Vi har en avslappnad stämning på kontoret och en schysst miljö att arbeta i. Vi använder moderna verktyg i projektet jag arbetar i nu, vilket gör det mycket spännande att gå till jobbet. Att vi dessutom har en glassbox är ju en grym bonus!

  Roland Chelwing
  Roland Chelwing Team AFS

Vill du bli en av oss?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt