Inkasso

  • Ni är inte bara ruskigt kompetenta, ni har ett stort hjärta också!

    Pia Morén Macke
    Pia Morén Macke VD, Miradi AB

Vi är experter på Nova

Asitis startade en gång i tiden som konsultbolag mot inkassobranschen och hade redan då några av landets mest eftertraktade specialister på inkassosystemet Nova. Sedan dess har vi lyckats förvärva fler experter och dessutom utbildat många nya förmågor.
Vi vågar därför påstå att du kommer bli mer än nöjd om du anlitar oss när du har ett konverterings- eller integrationsprojekt på gång. Vi är genuint intresserade av din verksamhet och kommer att hjälpa dig hela vägen i mål.

Import & export Nova

Oavsett vilken information och i vilket format informationen ska vara i, så löser vi det.  Vi har lång erfarenhet av Object Basic (OB) såväl som SQL och C#.

Konvertering och överföring av data

Konvertering, tvätt och migrering av stora datamängder inom inkasso är vår specialitet. Oavsett om det gäller sammanslagning av data från flera system eller import av stora stockar – vi har både kunskapen, verktygen och viljan att få jobbet gjort.

Effektiv betalhantering

Inbetalningar och utbetalningar måste hanteras fort, säkert och rätt. Vi utvecklar och integrerar skräddarsydda lösningar för effektiv hantering av utgående och inkommande betalningar mot olika kommunikationsplattformar.

Produkter

Vi konsultar inte bara, vi har också byggt produkter som underlättar din vardag och gör ditt arbete mycket effektivare.

AsiPayIn – Riktigt smart betalningsmatchning

Undermåliga eller ibland t.o.m. obefintliga referenser på betalningar skapar problem för alla företag som hanterar stora mängder med inbetalningar dagligen. Asitis har därför byggt AsiPayIn som på ett smart sätt automatiserar matchningen och därmed minskar administrationen kring oplacerade betalningar avsevärt. AsiPayIn blir dessutom bättre på att matcha ju mer den används!

AsiPayOut – Den ultimata utbetalningshjälpen

Den ultimata produkten för att hantera utbetalningar av klientmedel och överinbetalningar från Nova eller annat affärssystem. Du sätter upp kriterier för hantering av betalningar beroende på om dessa skall göras till företag, myndigheter eller privatpersoner. Funktionalitet finns för att prioritera utbetalningar, samt attesthantering med mera.

AsiRetur – Effektiv och enkel hantering av returbrev

Trött på att sprätta kuvert på returbrev?
Med en streckkod på kuvertet och en vanlig handscanner bokas adressuppdatering per automatik i ditt inkassosystem, åtgärder backas och dessutom bokas eventuella kostnader bort i väntan på nytt utskick med rätt adress.

AsiMail – Automatrapportering till klient

AsiMail effektiviserar klientrapporteringen och gör det enkelt och smidigt att hålla klienten informerad.
Med automatiska utskick får ni säkrare och snabbare utskick av klientmedelsredovisningen per e-post.

PartialCopy – Testmiljö som du vill ha den

Har du också slitit ditt hår pga. för många, stora och dåligt uppdaterade testmiljöer?
Asitis PartialCopy hämtar data från produktionsmiljön och sätter upp en testmiljö åt er. Med PartialCopy har du möjlighet att välja vilken information som är relevant för testerna i fråga och på detta vis kan ni skapa flera testdatabaser med speciella syften och ni kan sätta upp mallar för olika testdatabaser samt scheman för uppdatering.

AsiBoard – En dashboard med flexibilitet

Följ utvecklingen av dina affärer – i realtid.
Med snygg och grafisk presentation av data hämtad direkt från Nova – får du en överskådlig ögonblicksbild av dina viktigaste nyckeltal.

Vill du veta hur vi jobbar?

Vill du kontakta oss?

Vill du jobba hos oss?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt